Licitatii - anunturi noi in categoria Servicii de proiectare tehnica pentru infrastructura de transport(cod:74232250-1)

Stimate(a) domn / doamna,

Aici gasiti ultimele anunturi publicate care se potrivesc cu categoriile selectate de dumneavoastra ca si domenii de interes.


Anunturi noi in MURES

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in SEAP pentru zona MURES la data de 28 Februarie 2008

Obiectul Anuntului: scopul contractului este achizitionarea serviciilor de proiectare in faza pt, cs, dde privind obiectivul de investitii "asfaltarea drumului comunal
Servicii de proiectare tehnica pentru infrastructura de transport
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=181193&did=2


Anunturi noi in TULCEA

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in SEAP pentru zona TULCEA la data de 28 Februarie 2008

Obiectul Anuntului: servicii de proiectare (expertiza tehnica cu prezentarea a cel putin doua optiuni si recomandarea solutiei optime din punct de vedere tehnic si economic+documentatie de avizare a lucrarilor de interventie+documentatii pentru avize si acorduri+pt+de+documentatie pentru autorizatie de construire+deviz confidential) pentru obiectivul "modernizare dj222a, nifon-luncavita, km 16+000 - km 37+545 ". autoritatea contractanta isi rezerva dreptul de a suplimenta fondurile alocate pentru prestarea acestor servicii in limita a 30% din valoarea initiala pentru acoperirea eventualelor costuri suplimentare.
Servicii de proiectare tehnica pentru infrastructura de transport
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=181339&did=2

MESAJ ANTISPAM Daca nu doriti sa mai primiti MAILURI de la www.rolicitatii.ro va rugam sa trimiteti un email pe adresa unsubscribe@rolicitatii.ro cu subiectul STOP pentru a scoate adresa dvs. de E-mail din baza de date.
ANTISPAM MESSAGE: If you do not want to receive any message from us in the future please send to us an E-mail using address unsubscribe@rolicitatii.ro with subject STOP in order to remove your E-mail address from database.

Acest E-mail a fost trimis de catre / this E-mail was sent by:

www.rolicitatii.ro owned by ACL SOFTWARE SRL Cluj-Napoca, str. Pasteur 59/16, tel: 0264-598.119; 0364-116.022 ; e-mail: office@rolicitatii.ro

Posted in |

0 comentarii: